Matrix Exquisite Oil Biolage

Hiustyyppi: kaikki

Päänahka: normaali

Ominaisuudet: suojaa kuumuudelta, antaa sileyttä ja kiiltoa

Koostumus: puolinestemäinen

Pullo: pumppupullo

Koko: 92 ml

Matrix Exquisite Oil Biolage vaikuttaa kaikkiin hiustyyppeihin. Jos värjäät tai muotoilet hiuksesi lämmöllä säännöllisesti, tämä tuote on täydellinen sinulle. Haluatko parantaa hiustesi laatua? Aloita käsittely nyt!

Milloin Matrix Exquisite Oil Biolage tuotetta käytetään?

Käytä Matrix Exquisite Oil Biolage öljyä ennen jokaista lämpömuotoilua. Se auttaa myös hiusten harjaamisessa ja muotoilemisessa. Korkeat lämpötilat – joita muotoiluvälineet tuottavat – eivät enää pelota. Jos takkujen harjaaminen on vaikeaa, käytä tuotetta niin pian kuin mahdollista. Haluatko hämmästyttää kaikki hiuksillasi? Käytä Matrix Exquisite Oil Biolage hiusöljyä. Se tarjoaa häikäisevän kiillon.

Mitkä ovat Matrix Exquisite Oil Biolage öljyn ominaisuudet?

Matrix Exquisite Oil Biolage suojaa kuumuudelta. Se suojaa hiuksiasi korkeilta lämpötiloilta, joita kuivaajat, suoristimet ja kihartimet tuottavat. Tuloksena hiuksesi ovat jatkuvasti kosteutetut ja sileät. Ne eivät ole sähköiset tai takkuiset. Lisäksi, tuote voimistaa värjättyjen hiusten väriä, saa värin kestämään kauemmin ja pitää kampauksesi raikkaana ja kauniina. Matrix Exquisite Oil Biolage helpottaa harjaamista ja nopeuttaa kuivaaja-aikaa. Se tarjoaa myös upean kiillon.

Miten Matrix Exquisite Oil Biolage tuotetta käytetään?

Matrix Exquisite Oil Biolage öljyn käyttö on hyvin yksinkertaista. Voit käyttää tuotetta ennen muotoilua, korjaavana tuotteena tai intensiivisenä käsittelynä. Sinun on hierottava muutama tippa öljyä hiuksiin nauttiaksesi sellaisista vaikutuksista. Muutaman Matrix Exquisite Oil Biolage öljytipan lisääminen suosikkishampoosi tai naamioosi tulee tuomaan erinomaisia tuloksia.

Hyvät puolet:

  • suojaa kuumuudelta
  • helpottaa harjaamista
  • voimistaa värjättyjen hiusten väriä
  • lisää hiuksiin kiiltoa ja sileyttä

Huonot puolet:

  • tehoton
  • ei ravitse hiuksia sisältä
  • vaikea saada tavallisista kaupoista
  • epämiellyttävä aromi