Dove Pure Care Dry Oil

Hiustyyppi: kaikki

Päänahka: kaikki

Ominaisuudet: lisää kiiltoa ja sileyttä, suojaa latvoja

Koostumus: silikonit ja öljyt

Pullo: muovinen pumppupullo

Koko: 100 ml

Dove Pure Care Dry Oil hoitaa kaikkia hius- ja päänahkatyyppejä. Sinun on vain käytettävä pieni määrä tuotetta huomataksesi sen monipuolisen toiminnan. Näet vaikutukset heti käsittelyn alussa.

Milloin Dove Pure Care Dry Oil tuotetta käytetään?

Voit käyttää Dove Pure Care Dry Oil päivittäisessä hiustenhoidossa. Tuote tulee olemaan käytännöllinen lämpömuotoilussa, pesemisen jälkeen kosteuttaakseen latvoja ja lisänä naamioihin tai hoitoaineisiin. Voit käyttää sitä päivittäin, kerran viikossa tai silloin tällöin – se riippuu hiustesi ja päänahkasi tarpeista. Dove Cure Care Dry Oil vaikuttaa sekä sisäisesti että ulkoisesti.

Mitkä ovat Dove Pure Care Dry Oil öljyn ominaisuudet?

Dove Pure Care Dry Oil tarjoaa monipuolisen käytön. Se tarjoaa päänahalle ja hiuksille paljon ravintoaineita, eli hiukset kasvavat vahvoina ja terveinä. Se myös suojaa haitallisilta ulkoisilta tekijöiltä, tekee hiuksista silkkisen pehmeät ja antaa terveen kiillon. Dove Pure Care Dry Oil öljyn kevyt koostumus levittyy helposti ja imeytyy nopeasti. Se ei ole rasvainen.

Miten Dove Pure Care Dry Oil tuotetta käytetään?

Dove Pure Care Dry Oil tuotetta voi käyttää kolmella tavalla. Muista pestä hiuksesi ennen jokaista käyttökertaa ja hiero pieni määrä tuotetta käsissäsi. Voit myös käyttää öljyä ennen hiusten pesemistä ravitaksesi niitä: anna vaikuttaa 30 minuuttia. Pese hiukset seuraavaksi hellävaraisella shampoolla. Lisäksi, Dove Pure Care Dry Oil hiusöljyä voi asettaa hiusten pesemisen jälkeen tuomaan kosteutta ja lisäämään eloisuutta. Tuote toimii myös loistavana lisänä muiden hiustenhoitotuotteiden kanssa, kuten naamioiden, hoitoaineiden ja seerumien.

Hyvät puolet:

  • toimii hyvin kaikille hius- ja päänahkatyypeille
  • tarjoaa lämpösuojan
  • vahvistaa naamioiden ja hoitoaineiden toimintaa
  • ravitsee, pehmentää, lisää kiiltoa
  • kevyt, ei-rasvainen koostumus
  • nopea ja helppo käyttö

Huonot puolet:

  • sisältää muutamia silikoneja
  • muovinen epäesteettinen pullo