Khadi Anti-dandruff Hair Oil

Hiustyyppi: rasvainen

Päänahka: ongelmallinen, hilsettä

Ominaisuudet: vahvistaa, vähentää hilsettä, puhdistaa

Koostumus: paksu öljy

Pullo: lasinen pipettipullo

Koko: 100 ml

Khadi Anti-dandruff Hair Oil rohtosarviapilalla ja sinapilla on suunnattu rasvaisille hiuksille ja hilseilevälle päänahalle. Jos haluat terveen päänahan ja kauniit hiukset, kokeile tätä tuotetta. Et tule katumaan sitä!

Milloin Khadi Anti-dandruff Hair Oil tuotetta käytetään?

Khadi Hair Oil ei ole tavallinen hiustenhoitotuote. Se on täydellinen päänahan ongelmista kärsiville ja välittömän avun tarpeessa oleville. Jos olet huomannut pieniä valkoisia hiutaleita hiuksissasi, Khadi öljy tulee auttamaan sinua. Jos hiuksesi ovat rasvaiset ja kurittomat, sinun on kokeiltava tätä tuotetta myös. Tuote auttaa sekä kuivaa että öljyistä hilsettä.

Mitkä ovat Khadi hiusöljyn ominaisuudet?

Hilseen ehkäiseminen on tuotteen tärkein tehtävä. Rohtosarviapila ja sinappi ovat tärkeässä osassa. Khadi hiusöljy sisältää monia muita luonnollisia ainesosia. Esimerkiksi, seesamiöljy ja sitruuna kosteuttava päänahkaa ja poistavat liiallista talia sekä kuolleita ihosoluja. Teepuuöljy ja neemyrtti rauhoittavat ja ovat anti-inflammatorisia. Kamforissa on samantapaisia ominaisuuksia (rauhoittaa päänahkaa). Sinappiöljy vahvistaa hiuskasvua.

Miten Khadi hiusöljyä käytetään?

Sekoita pulloa ennen käyttöä, jotta koostumuksesta tulisi nestemäisempi ja helppokäyttöisempi – nyt käyttö tulee olemaan nopeampaa ja helpompaa. Jaa hiukset pieniin osiin ja aseta Khadi öljyä niiden väliin. Koko päänahka on peitettävä tuotteeseen. Hiero lyhyesti parantaaksesi imukykyä. Pese hiuksesi tunnin päästä ja anna kuivua luonnollisesti. Jos annat öljyn vaikuttaa yön yli, käsittely tulee vaikuttamaan vielä paremmin.

Hyvät puolet:

  • taistelee hilsettä vastaan
  • hallitsee talirauhasia
  • tekee hiuksista ja tupista vahvemmat
  • rauhoittaa ärsyyntynyttä päänahkaa
  • öljy imeytyy nopeasti

Huonot puolet:

  • epämiellyttävä tuoksu
  • loppuu nopeasti suuresta pullosta huolimatta