Kerastase Elixir Ultime Hair Oil

Hiustyyppi: kaikki; etenkin paksut ja tuuheat

Päänahka: normaali

Ominaisuudet: kosteuttaa, ravitsee, korjaa, suojaa

Koostumus: puolinestemäinen öljy

Pullo: pumppupullo

Koko: 125 ml

Kerastase Elixir Ultime suositellaan kaikille hiustyypeille ja normaalille päänahalle. Sitä voi käyttää monella tavalla ja siinä on monia arvokkaita ominaisuuksia. Jos hiuksesi tarvitsevat monipuolista hoitoa ja tuotteen luonnollisilla ainesosilla, aloita käsittely. Älä odota enää!

Milloin Kerastase Elixir Ultime tuotetta käytetään?

Käytä Kerastase Elixir Ultime öljyä, kun hiuksesi tarvitsevat paikkausta, ne ovat menettäneet kiiltonsa, et pysty muotoilemaan hiuksiasi. Tuote vaikuttaa hiusten sisäpuoleen ja ulkopuoleen ja hoitaa päänahkaa. Käytä Kerastase öljyä aamuharjauksen yhteydessä, jos haluat jälleenrakentaa kaksihaaraisia, vahvistaa ja kosteuttaa hiuksiasi. Sitä voi myös käyttää, kun hiuksesi ja päänahkasi ovat vailla aktiivisia ja ravitsevia ainesosia.

Mitkä ovat Kerastase Elixir Ultime öljyn ominaisuudet?

Kerastase Elixir Ultime Hair Oil lisää sileyttä, kiiltoa ja pehmeyttä. Tuote sisältää neljää kasviöljyä, jotka hoitavat päänahkaa. Maissiöljy tuo ravintoaineita ja arganöljy suojaa auringonsäteiltä, suolavedeltä, vapailta radikaaleilta ja ympäristön saasteelta. Pracaxi öljy vahvistaa hiustuppia, ehkäisee hiustenlähtöä ja tekee hiuksista kestävämmät. Kamelia öljy antaa hiuksille upean ja terveen kiillon.

Miten Kerastase Elixir Ultime tuotetta käytetään?

Kerastase Elixir Ultime hiusöljyä voi käyttää muutamalla tavalla. Käytä tuotetta ennen muotoilua, kosteisiin ja kuiviin hiuksiin. Föönaa ja muotoile tavallisesti. Voit myös asettaa öljyä muotoilun jälkeen saadaksesi kiiltoa ja pitempään kestävät vaikutukset. Kerastase Elixir Ultime toimii upeasti päivittäisessä hiustenhoidossa. Se suojaa hiuksia haitallisilta ulkoisilta tekijöiltä, ravitsee ja kesyttää kurittomia sähköisiä hiuksia.

Hyvät puolet:

  • ravitsee sekä hiuksia että päänahkaa
  • sisältää monia ravintoaineita
  • suojaa erilaisilta ulkoisilta tekijöiltä
  • ehkäisee hiustenlähtöä
  • lisää kiiltoa ja sileyttä
  • sisältää monia luonnollisia ainesosia
  • voi käyttää monella tavalla

Huonot puolet:

  • liian makea ja intensiivinen tuoksu