Macadamia Healing Oil Spray

Hiustyyppi: kaikki

Päänahka: normaali

Ominaisuudet: kaunistaa ja lisää kiiltoa sekä sileyttä

Koostumus: kevyt suihke

Pullo: muovinen, suutin

Koko: 50-125 ml

Macadamia Healing Oil Spray toimii kaikille hiustyypeille ja normaalille päänahalle. Haluatko kauniit ja kiiltävät hiukset? Kokeile tätä suihketta ja nauti upeista hiuksista.

Milloin Macadamia Healing Oil Spray tuotetta käytetään?

Jos muotoilet hiuksesi usein lämmöllä, Macadamia Healing Oil Spray on sinulle. Se on ihanteellinen kiillottomat, takkuiset, sähköiset ja vaikeasti muotoiltavat sekä harjattavat hiukset omaaville naisilla. Lisäksi, Macadamia Healing Oil Spray suihketta voi käyttää joka aamu.

Mitkä ovat Macadamia Healing Oil Spray öljyn ominaisuudet?

Macadamia Healing Oil vaikuttaa ulkoisesti. Se lisää upeaa kiiltoa, voimistaa luonnollista hiusväriä ja tuo esiin ombren ja raitojen kiillon. Tuote helpottaa myös muotoilua, taistelee takkuja ja sähköisyyttä vastaan, tarjoaa sileyttä ja kesyttää kurittomia hiuksia. Tuloksena, harjaat hiuksesi helposti ja pääset eroon takuista. Macadamia Healing Oil Spray tuo loistavan loppusilauksen ja pitkään kestävän, kiiltävän ja täydellisesti muotoillun kampauksen. Jos pidät hienojen kampausten kokeilemisesta päivittäin, sinun on kokeiltava tätä tuotetta.

Miten Macadamia Healing Oil Spray tuotetta käytetään?

Pese hiuksesi puhdistavalla shampoolla, kuivaa pyyhkeellä ja harjaa ennen Macadamia Healing Oil Spray suihkeen käyttöä. Pidä sitä 20 cm päässä hiuksista ja suihkuta. Muotoile kampaus. Tiesitkö, että voit käyttää Macadamia Healing Oil Spray suihketta föönaamisen jälkeen tehdäksesi hiuksistasi kiiltävät ja täydellisen sileät.

Hyvät puolet:

  • sisältää luonnollisia öljyjä
  • suositellaan kaikille hiustyypeille
  • voimistaa väriä, lisää kiiltoa ja sileyttä
  • eri kokoja
  • kevyt koostumus

Huonot puolet:

  • vaikuttaa vain ulkoisesti
  • ei ravitse tai paranna päänahan kuntoa
  • luonnollisista ainesosista huolimatta, ei korjaa kunnolla