Ei ole olemassa hiushullua, joka pärjäisi ilman hiusten öljyämistä. Tämä hiustenhoitokäsittely on niin loistava, että se saa yhä enemmän faneja. Jos hiuksesi ovat vaurioituneet, kuivat, elottomat ja irtoavat liiallisesti, sinun tulisi käyttää hiusöljyä. Tulet taatusti näkemään loistavia tuloksia. Etkö usko? Öljyä hiukset ja katso vaikka itse.

Hiusten öljyäminen – muinainen kauneusrituaali

Vaikka hiusten öljyäminen on äärimmäisen suosittu ja tehokas käsittely, monet naiset tekevät sen väärin. Tämäntyyppinen hius- ja päänahkahoito ei ole yhtään vaikeaa. Hiusten öljyäminen koostuu hiustemme huokoisuuteen sopivan öljyn asettamisesta hiuksiin. Arabialaiset ja intialaiset naiset ovat tienneet ja käyttäneet rituaali jo kauan. Jos katsot Bollywood elokuvia, olet varmaan huomannut naiset ja heidän kauniit hiuksensa. Etkö haluaisi samanlaisia (tai jopa parempia) hiuksia? Ennen kuin aloitat hiusten öljyämisen, lue hiushullujen suurimmat virheet. Vältä niitä kuin ruttoa!

1. Hiusten öljyäminen ennen pesemistä

Öljyn asettaminen likaisiin hiuksiin ja päänahkaan on todella suuri virhe. Kun hiuksesi ovat vaahdon, suihkeen ja silikonien peitossa talin, pölyn ja rasvan istuessa päänahassa – jopa paras öljy epäonnistuu. Mikään tuote ei pysty lävistämään sellaista kerrosta epäpuhtauksia. On tärkeää, että aktiiviset ja ravitsevat ainesosat imeytyvät hiuksiin ja päänahkaan hiusöljyhoidon aikana. Hiukset on siksi pestävä perusteellisesti ennen jokaista käsittelykertaa. Käytä SLS:ää sisältävää (natriumlauryylisulfaatti) puhdistavaa shampoota.

2. Käytät liikaa öljyä

Enemmän ei tarkoita parempaa. Minimimäärä vaikuttaa paremmin hiusöljyhoidossa. Sellaisen määrän käyttäminen vähintään kerran viikossa on loistava idea. Tiedätkö mitä tapahtuu, kun öljyä asettaa liikaa? Ensiksi, päänahka ja hiukset saattavat rasvoittua koska talirauhaset tuottavat enemmän talia. Toiseksi, hiukset on pestävä kahdesti päivässä päästäkseen eroon ylimääräisestä öljystä ja on käytettävä vahvaa puhdistavaa shampoota, joka voi tehdä hiuksista ja päänahasta kuivan.

3. Luulet, että vähähuokoiset hiukset eivät tarvitse öljyämistä

Olet väärässä! Vähä-, keski- ja korkeahuokoiset hiukset tarvitsevat säännöllisiä öljykäsittelyjä. Jos hiuksesi ovat vähähuokoiset, sinun ei tarvitse öljytä niitä yhtä usein kuin vaurioituneita ja kuivia hiuksia. Hiusten öljyäminen suojaa vähähuokoisia hiuksia UV-säteiltä, muotoiluvälineiden kuumuudelta, haitallisilta ainesosilta ja ympäristön saasteelta. Harjaaminen on myös helpompaa, kun taas föönaus – nopeampaa. Vähähuokoisten hiusten öljyämisessä on toinenkin tärkeä piirre. Se tekee hiuksista sileät ja sulkee hiusten suojakerroksen estääkseen vähähuokoisia hiuksia muuttumasta huokoisemmiksi.

4. Olet valinnut väärän öljyn

Hiusten öljyäminen ei tuota tulosta, jos valitset epäsopivan öljyn. Se saattaa pahimmassa tapauksessa pahentaa hiustesi ja päänahkasi kuntoa. Joten, miten voimme saada kaiken irti hiusten öljyämisestä? Ensiksi, määrittele hiustesi huokoisuus. On olemassa vähähuokoiset (terveet, kiiltävät ja sileät hiukset), korkeahuokoiset (kuivat, kiharat ja vaurioituneet hiukset) ja keskihuokoiset hiukset (vähä- ja korkeahuokoisten hiusten yhdistelmä). Käytä tyydyttyneitä öljyjä ja kauneusvoita vähähuokoisten hiusten hoidossa. Ravitse korkeahuokoisia hiuksiasi monityydyttämättömillä öljyillä. Kertatyydyttämättömät öljyt ovat ihanteellisia keskihuokoisille hiuksille.

5. Hiusten öljyäminen ei riitä!

Jos hiuksesi ovat hyvin kuivat, putoavat liiallisesti, päänahka on punainen ja kutiaa – hiusöljyhoito tarvitsee tukea. Käytä muita tuotteita päivittäisessä hiustenhoidossasi. Naamiot, hoitoaineet, seerumit ja vaahdot voivat auttaa. Muista, että parhaiden tuotteiden pääainesosat ovat luonnollisia. Ennen kaikkea, sinun tulisi kokeilla tuotteita kasvi- ja yrttiuutteilla, vitamiineilla, hivenaineilla ja muilla hoitavilla ainesosilla (keratiini, biotiini tai kosteuttavat ainesosat).

6. Mikään hiusten öljyämismenetelmä ei onnistunut?

Et varmaan ole kokeillut kaikkia tapoja vielä. Naiset jakavat hiusöljykokemuksiaan ja kertovat muille naisille, miten hiukset öljytään kunnolla. On monia tapoja käyttää öljyjä. Voit levittää tuotetta puhtaisiin, kuiviin tai kosteisiin hiuksiin. Öljyä voi myös asettaa föönauksen jälkeen muotoillakseen kampauksen ja viimeisenä silauksena. Se toimii myös erinomaisesti yhdistettynä naamioihin ja hoitoaineisiin.